27.04: Selje - Bremanger, 1-1

Postet av Selje IL - Fotball den 27. Apr 2014

Selje og Bremanger spelte uavgjort 1-1 i seriestarten 5.div. Stillinga til pause var også 1-1. Flotte speleforhold i strålande sol. Bremanger var nærmast seieren, og Selje var heldige som fekk med seg eit poeng i dag. Fjordenes Tidende og haugenfotball var på kampen, sjå der..... Det var også livedekning på kampen, sjå firda.no.....

7min    0-1    Martin Klakegg Hauge

16min    1-1    Joachim Refvik

Dommar: Rune Haugland, Haugen IL. Ass.dommarar: Elias Åsebø og Emma Myroldhaug, Eid IL.

Seljes lag: Erling Åbø, Jonas Beitveit (Alexander Hove frå 67min), Jon Anders Gulbransen, Johannes Osmundsvåg, Aleksander Kvernevik, Ingo da Silva (Kristoffer Haugen frå 25min) (Jan Kristian Apelseth frå 45min), Are Berstad, Runar T. Aarsheim, Sebastian Grøttå, Martin Grøttå, Joachim Refvik.

Dagens Seljespelar (kåra av jury): Jonas Beitveit


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.