Ribbetrim og Rebusløp

Postet av Selje IL - Fotball den 22. Des 2015

Søndag 27 desember 2015, Kl. 13.00 er det klart for Ribbetrim og Rebusløp.

Løypa går via skogaveien – kirka – nabben – rundt hauane.

Oppmøte ved klubbhuset.

20 kr pr. voksen
10 kr pr. barn
50 kr pr. familie


Vi serverer platekake, kaffi og saft i klubbhuset etter trimmen

Foreldre er ansvarlige for sine barn under ribbetrim/rebusløpet !

Arr: Barne og ungdomsgruppa Selje Idrettslag
Marko Tanasic tilsett som trenar i Selje

Postet av Selje IL - Fotball den 18. Des 2015

Vi ynskjer Marko Tanasic velkommen som trenar i Selje IL! Marko skal ha ei kombinert stilling som trenar for A-laget og som spelar-/trenarutviklar i 60% stilling. Han tiltrer i jobben ved nyttår. Marko har lang erfaring både som spelar og trenar på høgt nivå. Han har spelt på toppnivå både i Serbia, Island og Norge (bl.a. Strømsgodset 1996-97). Marko er utdanna som trenar med UEFA A- og B-lisens, og har lang trenarerfaring frå fleire klubbar både på Island og i Norge. Selje IL er svært glade for å få ein så kvalifisert trenarkapasitet til klubben, og ser fram til å starte arbeidet for å utvikle spelarar og lag.

Selje IL har satsa mykje på anlegg og utdanning av trenarar og leiarar. Vi ynskjer å gje våre spelarar eit endå betre tilbod, og satsar med denne tilsettinga stort på spelar- og trenarutvikling. Klubben er godt på vei med arbeidet for å bli sertifisert som kvalitetsklubb, og satsinga er også eit ledd i dette arbeidet.
Selje IL vart Årets FairPlay-klubb 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 17. Des 2015

Selje IL har blitt kåra til Årets FairPlay-klubb i Sogn og Fjordane 2015. Utdelinga skjedde under Fotballkretstinget i Førde 28.november. Fotballpresident Yngve Hallen delte ut prisen med blomster og kr.5000,- Dette er 3.gongen at Selje IL vinn denne prestisjetunge prisen. Fantastisk kjekt for heile klubben, og ei ny anerkjenning av FairPlay-arbeidet som vert gjort.

Sjå også kva Fotballkretsen skriv på si heimeside:

Bildet: Fotballpresident Yngve Hallen og SFFK v/Mona Standal og Hildegunn Hove delte ut FairPlay-prisen til Selje IL på kretstinget.

Bildet: Mykje heider til klubb og tillitsvalde i Selje IL på fotballkretstinget!

Honorært leiarstipend til Kjell Magnar

Postet av Selje IL - Fotball den 17. Des 2015

Kjell Magnar Flølo vart tildelt NFF sitt honorære leiarstipend under Fotballkretstinget. Kjell Magnar har jobba i klubben i over 25 år, bl.a. oppmann A-lag, medlem Fotballgruppa og ei rekkje andre verv. Selje IL gratulerer med velfortent pris!
Blå diplom til Maj Britt og Helge

Postet av Selje IL - Fotball den 17. Des 2015

Under fotballkretstinget vart Maj Britt Aam Hamre og Helge Hamre tildelt Fotballkretsen sin blå diplom, for lang og tru teneste i Selje IL. For i det heile å bli vurdert må ein ha minimum 8 års teneste i klubb, og begge to har passert dette for lenge sidan som dommar, trenar, tillitsvald m.m. Selje IL gratulerer med velfortent utmerking!
TEST!

Postet av Selje IL - Fotball den 17. Des 2015


Påmelding til Seljecup 2016 er no opna.


Vi opplever ofte at cupen blir fullbooka. Ver difor tidleg ute med påmeldinga, ”fyrst til mølla”gjeld.


Påmelding skjer via vår samarbeidspartner Profixio - Meld deg på her i dag. Merk også våre fristar i informasjonen under.


25.april: Siste påmeldingsfrist

Påmelding kan skje elektronisk via cupassist, på vår heimeside: www.seljecup.no
Laga vert registrert etter tidspunktet for innbetalt påmeldingsavgift.


10. mai: Betaling deltakaravgift

Frist for betaling av individuell deltakaravgift (A- eller C-kort) er 10.mai. Dersom det blir innbetalt for lite eller for mykje
på førehand i høve antal spelarar, kan dette rettast opp ved innsjekking på cupen.

Påmeldingsavgift (kr.600,- pr. lag) vert ikkje refundert dersom eit lag trekkjer seg etter 10.mai.

Kampoppsett vert sendt ut innan 1. juni. Lag som evt. trekkjer seg etter dette, kan ikkje gjere rekning med å få refundert innbetalt individuell deltakaravgift (A- eller C-kort).


1. juni: Kampoppsett

Kampoppsett vert sendt ut innan 1. juni. Lag som evt. trekkjer seg etter dette, kan ikkje gjere rekning med å få refundert innbetalt individuell deltakaravgift (A- eller C-kort).
Årsfest allidrett/mini og aldersf.lag tysdag 8.desember

Postet av Selje IL - Fotball den 3. Des 2015

ÅRSFEST 2015 for allidrett og aldersfastlagde lag

tysdag 8.desember på klubbbhuset

Selje Idrettslag inviterer alle aktive, trenarar, oppmenn, dommarar, foreldre og andre til hyggeleg sesongavslutning:

Kl.17.30-ca.19.00 Allidrett / minilag

Aktive f. 2005-2006-2007-2008-2009


Kl.19.30-ca.21.00 Aldersfastlagde lag

Aktive f. 1999-2000-2001-2002-2003-2004


Premieutdeling, mat, programinnslag

Lotteri til inntekt for Selje IL sin vennskapsklubb i Vietnam


Vel møtt!

Helsing Selje IL

Fotballgruppa og Barne-/Ungdomsgruppa
Selje G12 og J14 klare for Futsal-turnering

Postet av Selje IL - Fotball den 21. Nov 2015

Den fyrste av i alt tre Futsal-turneringar går av stabelen i fleirbrukshallen i Nordfjordhallen på søndag 22.11. Dette er fyrste gongen at det blir arrangert slik turnering for aldersfastlagde lag i Sogn og Fjordane. Der er også turnering i Sunnfjord og Sogn. Selje stiller med to lag, G12 og J14.
Selje nominert som årets FairPlay-klubb!

Postet av Selje IL - Fotball den 18. Nov 2015

Heile 6 klubbar er blant dei nominerte til årets FairPlay-klubb i 2015 i Sogn og Fjordane. Selje er igjen nominert, slik det har vore alle åra denne kåringa har funne stad. Selje vann prisen både i 2012 og 2013, og er stolte over igjen å bli nominert. Info. om klubben sitt omfattande FairPlay-arbeid finn ein under fliken FairPlay her på sida. Heile nomineringa kretsen si nettside: Les hele saken
Klubbkveld Selje IL

Postet av Selje IL - Fotball den 18. Nov 2015

Selje IL v/B-U gruppa arrangerte sosial kveld med spel, kiosk osv. på klubbhuset sist torsdag. Ein vellukka kveld med mange frammøtte som kosa seg i lag.

Årsfest og utmerkingar A-lag 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 29. Okt 2015Årsfest for Selje sitt A-lag 5.div. vart arrangert sist laurdag. Laget har hatt ein god sesong med ein flott 2.plass i avdelinga. Avslutning av sesongen 2015 på klubbhuset, med utdeling av spelarpremiar og heider til trenarar og støtteapparat. Kristoffer Aam Hamre vart kåra til "Årets FairPlay-spelar", Martin Grøttå "Årets toppscorar", Martin Grøttå "Årets spelar", Jonas Beitveit "Årets trenings-topp" og Aleksander Kvernevik for 100 obl.kampar. Trenar Idar og støtteapparatet vart takka og heidra for det gode arbeidet med A-laget.

Flott avslutning på Tine-Fotballskule!

Postet av Selje IL - Fotball den 18. Okt 2015Årets fotballskule vart avslutta søndag ettermiddag med 80 deltakarar. Fint ver, god stemning og flott innsats av både spelarar og trenarar. Takk for i år og velkommen tilbake neste år!


Velkommen til avslutning av Tine-fotballskule søndag 18.okt.kl.14-17.

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Okt 2015

Pga. store nedbørsmengder måtte vi dessverre utsette siste del av årets Tine-Fotballskule på lør. 5.sept. Vi sa då at vi ville prøve å arrangere avslutninga av fotballskulen seinare i haust. Det har vore særs vanskeleg å finne muligheit for å arrangere.
Men no gjer vi eit siste forsøk: På førstkomande søndag, 18.oktober, vert det avslutning på årets fotballskule, frå kl.14-17. Værmeldinga for helga ser lovande ut.....så vi satsar på at dette skal gå bra, og at vi får til ei kjekk avslutning på årets fotballskule!
NB! Ta med fotballen din!!!!

Førebels program:

kl.14.00: Registrering og info. om dagen.
kl.14.15: Felles oppvarming
kl.14.30: Stasjonar med div. øvingar (dulgeiksmerke, dribleløype, teknikk-øvingar m.m)
kl.15.15: Matpause (enkel matservering m/drikke, gratis for deltakarar)
kl.15.45:Kampar/turnering
kl.17.00: Avslutning

Åpen kiosk!

Vi har sendt ut SMS til alle som deltok på fotballskulen (håpar at alle har fått den....) Vi håpar at mange/dei fleste kan bli med denne dagen, og ynskjer alle velkommen!
Visst du vil/kan delta treng du ikkje melde deg på! Vi tek registrering/påmelding før oppstart på søndag!
Men visst du derimot ikkje kan delta, hadde det vore fint om du sender SMS (tlf. 992 47 687) eller mail (seljeil@online.no), slik at vi får oversikt på ca. kor mange som stiller.

VEL MØTT PÅ SELJE IDRETTSPARK SØNDAG KL.14! (registrering frå kl.13.45)
NB!!! Vi ber om at du: TA MED DEG FOTBALLEN DIN (m/namn) som du fekk på 1.dag av Tine-fotballskule!
5.div. Selje-Førde 3, søndag kl.13

Postet av Selje IL - Fotball den 25. Sep 2015


Selje ynskjer velkommen til årets siste heimekamp på søndag kl.13.00, når Førde3 gjestar Selje Idrettspark. Vi gratulerer Bremanger som avdelingsvinnar og opprykk til 4.div. Selje kjempar om 2.plassen saman med Eikefjord og Stryn2. I siste serierunde skal Selje møte Eikefjord på bortebane.Rekorddeltaking, men dårleg vær på Tine Fotballskule

Postet av Selje IL - Fotball den 12. Sep 2015(Foto: Stig Høines)
Selje IL arrangerte den 11.utgåva av Tine-Fotballskule med heile 103 deltakarar. Fredag kveld gjekk arrangementet som planlagt, trass i ein del nedbør. Men laurdag opna "himmelens sluser seg" for alvor, og ein måtte avslutte fotballskulen knapt halvveis. Spelarane fekk då lunch og premie i klubbhuset. Selje IL satsar på å ta igjen siste del av fotballskulen seinare. På laurdag hadde vi besøk frå SFFK, Evy M. Rossetvik frå sektor arrangement og FairPlay. Vi takkar spelarar og trenarar for god innsats!DELTAKARINFO. Selje Tine-Fotballskule 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 2. Sep 2015

02.09: DELTAKARINFO. Selje Tine-fotballskule 2015:

Velkommen som deltakar på Tine-fotballskule fredag og laurdag.

NB! Sjekk om du står registrert på deltakarlista!

Innsjekking/registrering på fredag frå kl.17.00-17.30. Tidsplan og div. info. om gjennomføringa av fotballskulen, les under....

NB! Instruktørane møter fredag kl.17.00, og laurdag kl.11.30.

Tidsplan for gjennomføring 2015:Fredag 4.september

Lørdag 5.september6 -

10

år

17.30-18.00: Oppstart - velkomst – info./gruppeinndeling


18.00-19.00: Oppvarming. Tekn. trening på stasjonar


19.00-19.30: Matpause


19.30-20.30: Smålag-spel. Avslutning

12.00-12.15: Oppstart - velkomst – info./gruppeinndeling

12.15-13.30: Oppvarming Tekn. trening på stasjonar

13.30-14.00: Matpause

14.05-15.30: Spel/turnering

15.30-15.50: Premieutdeling - avslutningFredag 4.september

Lørdag 5.september11-

15

år

17.30-18.00: Oppstart - velkomst–info./gruppeinndeling


18.00-19.00: Oppvarming. Tekn. trening på stasjonar


19.00-19.30:
Matpause


19.30-20.30:
Smålag-spel. Avslutning

12.00-12.20: Oppstart – velkomst – info./gruppeinndeling

12.20-13.45: Oppvarming.Tekn. trening på stasjonar.

13.45-14.15: Matpause

14.20-15.45: Spel/turnering

15.45-16.00: PremieutdelingHugs: Treningskle (kle deg etter veret!), leggskinn og fotballsko. Drikke-flaske med vatn er bra å ha med.

Deltakinsavgifta kr. 350,- pr. spelar betalast ved innsjekking (søskenmoerasjon kr.300 for nr.2 osv.). Innsjekkinga startar fredag frå kl.17.00 ved klubbhuset.

Matservering: begge dagar.

Premiar: * 1 stk. Umbro-fotball til kvar deltakar vert utdelt og namna ved innsjekking. Ballane vert brukt under fotballskulen begge dagar.

* Tine-ryggsekk, diplom og t-skjorte vert utdelt ved avslutninga laurdag.

Åpen kiosk ved tribuna begge dagar.

Instruktørar på fotballskulen: Trenarar og spelarar Selje ILVi ynskjer foreldre og andre velkomne til stadion og kose seg i lag med barna på fotballskulen!

Sjå www.seljefotball.no for meir info., deltakarliste osv......

Evt. spørsmål: tlf. 992 47 687 eller mail: seljeil@online.no
Deltakarliste Selje Tine-Fotballskule 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 1. Sep 2015

Selje IL arrangerer Tine-Fotballskule for 11.år på rad, fredag 04.09 kl.17.30-20.30 og lørdag kl.12.00-16.00. 100 spelarar er registrert pr. 03.09! Det betyr at det no er heilt fullt! (evt. påmeldingar som kjem heretter vert sett på vent, i tilfelle forfall). Nedanfor er liste med påmelde deltakarar. NB! Sjekk at du er registrert og at opplysningar er rette! Ta snarast kontakt ved evt. feil eller manglar (tlf. 992 47 687 eller e-mail: seljeil@online.no) Oppmøte på stadion fredag for registering frå kl.17.00.


Deltakarliste Selje TINE-fotballskule 2015


FØDS

ÅR

GJ

NAMN

S

P

E

L

A

R

K

E

E

P

E

R

KLUBB

2009

G

Marius Sneide

xSelje

2009

G

Benjamin Fure

xSelje


2009

G

Kasper Hatlenes Åbø

xSelje

2009 G Jonas Alræk

x Tertnes
2009

J

Michell Årvik

xSelje

2009

J

Ellinor Aarseth

xSelje

2009

J

Linnea Hamre

xSelje

2009 J Ingrid Alræk

x Tertnes
2008

G

Mathias Vik Liseth

xSelje

2008

G

Antoni Waclaw Gusjew

xSelje

2008

J

Martine Hammerseth

xSelje

2008

J

Silje Eimstad

xSelje

2008

J

Julia Natalia Gusjewa

xSelje

2008

J

Helene E. Kvamme

XSelje

2008

J

Amalie Grytting

xSelje

2008

J

Tina Emilie Rundereim

xSelje

2008

J

Sunniva Johansen Seljen

xSelje

2008

J

Ida Eimstad MjånesK

Selje

2007

G

Gabriel da Silva Marques

xSelje

2007

G

Oliver Gallefoss Flataker

xFlatraket

2007

G

Sigurd Aam Hamre

xSelje

2007

J

Kine A. Grøttå

xSelje

2007

J

Michelle Hatlenes

xSelje

2007

J

Ingeborg Aam Hamre

xSelje

2007

J

Kaia Berge Bøstrand

xÅheim

2007 J Ellinor Hansen Nerland

x Selje
2006

G

Håvard Sneide

xSelje

2006

G

David da Silva Hamre

xSelje

2006

G

Daniel H. FlisterK

Selje

2006

G

Andy Brenne

xÅheim

2006

J

Sofie Otneim

xSelje

2006

J

Benedicte Hamre

xSelje

2006

J

Thea Sneide

xSelje

2006

J

Cornelia Husevåg

xSelje

2006 J Anne Alræk

x Tertnes
2006 J Malin Taklo

x Selje
2005

G

Kevin Hoddevik

xSelje

2005

G

Per-Martin GryttingK

Selje

2005

G

Martin K. Bøstrand

xSelje

2005 G Jon Olav Bergo K Selje

2005 G Arnt Olav E. Nordheim

x Selje
2005

J

Malin Fure

xFlatraket

2005

J

Mathea Berge Bøstrand

xÅheim

2005 J Selma Hansen Nerland

x Selje
2005 J Ana Caroliny S. Vieira

x Selje
2004

G

Andreas H. FlisterK

Selje

2004

G

Sander Sneide

xSelje

2004

G

Oliver Kupen Skårbø

xSelje

2004

G

Noah Hamre

xSelje

2004

G

Håvard Årvik

xSelje

2004

G

Olav Drageseth

xSelje

2004 G Lucas Hellebust

x Åheim
2004 G Jonas N. Nordpoll

x Flatraket
2004

J

Emma Kristin Berge

xSelje

2004

J

Sandra Rundereim

xSelje

2004

J

Tuva Rundereim

xFlatraket

2004

J

Linn-Therese Aarseth

xSelje

2004

J

Isabell M. Kvernevik

xSelje

2004

J

Thea Flataker

xFlatraket

2004

J

Elisabeth Gjengedal

xFlatraket

2004

J

Henriette V. Liseth

xSelje

2004 J Celine Taklo

x Selje
2003

G

William Hagen Brenden

xSelje

2003

G

Andre M. Kvernevik

xSelje

2003

G

Martin S. ReksnesK

Selje

2003

G

Johannes Grytting

xSelje

2003

G

Robert Sætren

xSelje

2003

G

Marius Vinge

xSkavøypoll

2003

G

Robin Ervik

xSelje

2003

G

Kent Olav BrenneK

Åheim

2003 G Mads Robin N. Barmen

K Flatraket
2003 G Aslak S. Trøen

x Selje
2003

J

Elisabeth Osdal

xFlatraket

2003

J

Elisabeth Aarsheim

xSelje

2003

J

Marita Helen Bortne

xSelje

2003

J

Christine Nygård

xFlatraket

2003

J

June Kristin Haugen

xSelje

2003

J

Natalie Venøy Lexau

xFlatraket

2003

J

Ine-Merete Nygård

xFlatraket

2003

J

Henriette Kvalheim

xFlatraket

2003

J

Isabell Gallefoss FlatakerK

Flatraket

2003

J

Inger Kvamme

xSelje

2003

J

Sofie ArnesK Selje

2003

J

Annette Helen Bakkebø

xSelje


2002

G

Einar Hoddevik

xSelje

2002

G

Christoffer Sneide

xSelje

2002

G

Alexander BortneK

Selje

2002

G

Andres Alvarado Gonzalez

xSelje

2002

G

Mathias Venøy Lexau

xSkavøypoll

2002

G

Josef Husevåg

xSelje

2002 J Katrine Lunde

x Selje
2002

J

Kathrine Mari RundereimK

Selje

2001

G

Markus Årvik

xSelje

2001

G

Tomas Lesto LarsenK

Selje

2001

G

Nicholas Grytting

xSelje

2001

G

Lars Petter Aarseth

xSelje

2001

G

Marius Aam Hamre

xSelje

2001 G Mikal Osmundsvåg

x Selje
2001

J

Sara Hove

xSelje

2001

J

Martine Nøstdal

xSelje

2001 J Terese Lunde

x Selje
2000

G

Anders Osdal

xSelje

2000

J

Andrine VingeK

Selje

2000

J

Madeleine Gjengedal

xSeljeInvitasjon til Selje Tine-Fotballskule 3.-4.september

Postet av Selje IL - Fotball den 24. Aug 2015

TINE-fotballskule vert i år arrangert rundt om i Norge med ca. 70.000 barn og unge som deltek. TINE-fotballskule har fokus på fysisk aktivitet, sosialt fellesskap, trivsel, meistring og sunt kosthald. Selje IL, Fotball arrangerer i år fotballskule for 11.år på rad.

Vi har igjen gleda av å invitere til:

SELJE TINE-FOTBALLSKULEfredag 4.september kl. 17.30-20.30

lørdag 5.september kl. 12.00-16.00


Alder: Gutar og jenter frå 6 år (1.klasse, f.2009) til og med 15 år (10.klasse, f.2000)

Pris: kr. 350,- pr. deltakar (søskenmoderasjon pr. stk. 300,- for nr.2 eller fleire)

som inkluderer alt dette: flotte Tine-premiar (ryggsekk, t-skjorte, diplom) + 1 stk. Umbro-fotball + mat begge dagar.

Innhald: Spelarane vert inndelte etter alder i gute- og jentegrupper. Ulike aktivitetar og morsomme og lærerike øvingar med ball. Eigen keeperskule. Dette blir gøy! Foreldre og andre er velkomne til stadion og kose seg i lag med barna! Åpen kiosk begge dagar!

Påmelding: Påmeldingsfrist seinast innan mandag 31.august!

Bindande påmelding, ”først til mølla….” Hugs å skrive namn, fødselsår og mobiltlf. på påmeldinga. Skriv også om du ynskjer å vere på spelargruppe eller keepergruppe.

For meir info. og oppdateringar, sjå vår heimeside: www.seljefotball.no

Påmelding: ninarefvik@hotmail.com eller tlf./sms til: tlf. 47 86 18 92 …………………………………………………………………………………………………...

Påmeldingsskjema Selje Tine-fotballskule 2015

Påmeldingsfrist: mandag 31.august!

NamnFødselsårKlubbSpelar- eller keepergruppeMobiltlf.


Kamplotteri til vennskapsklubb Vietnam, søn.kl.13 Selje-Jølster

Postet av Selje IL - Fotball den 21. Aug 2015Vi ynskjer Jølster velkommen til haustens fyrste heimekamp, søndag kl.13.00. I forrige serierunde tok Jølster ein sterk 12-1 seier mot Eid 2, medan Selje tapte 3-0 mot serieleiar Bremanger.
Kamplotteriet denne dagen er øyremerka til inntekt for vennskapsklubben vår i Vietnam. Vi utfordrar spelarar/støtteapparat på begge lag til å vere med å støtte dette flotte prosjektet. Det vil vere spelarar frå våre aldersf. lag som sel lodd på kampen.Ballbingen er klar!

Postet av Selje IL - Fotball den 10. Aug 2015

Etter mykje dugnadsinnsats siste par vekene med beising/maling, avretting av underlag m.m.. var det klart for legging av nytt kunstgras. Ein god dugnadsgjeng frå Selje IL og montøren frå Unisport monterte dekket i dag. Resultatet vart veldig bra! Eit nytt flott anlegg er klart! Vi takkar alle som har bidrege med dugnad (langt over 100 timar totalt) for å rehabilitere ballbingen!.
Bilder frå montering nytt kunstgrasdekke 10.august:

+ nokre bilder frå avretting av underlag, dugnad 4.august...


Heimekampar og dommaroversikt hausten 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 3. Aug 2015


Nedanfor er oversikt på alle heimekampar HAUSTEN 2015, og info. til dommar og lagleiar. Vi prøver så langt råd å halde lista oppdatert... Kampar som må endrast eller er gjort endringar på i høve oppsettet i terminlista, er utheva med raud skrift. Evt. endringar som ein ynskjer å gjere vedr. kampdato/tid må sjekkast på førehand i høve bane (Atle) og dommar (Anne-Britt/Maj Britt). Dommarar vert sett opp etter kvart som det er klart!

HEIMEKAMPAR HAUST 2015
DAG
GRUPPE
LAG

TYPE
KL.
DOMMAR
Fre. 7.8

5 div

Selje - Hornindal
AVLYST!
11

19.00

Rolf Lefdal

Man. 17.8

G10

Selje – Skavøypoll 2

5ar

18.00

Maj Britt

Man 17.8

G 13/14

Selje - Svelgen
9 ar

19.00

Anita, Kristoffer/Andreas
Tor. 20/8

G12

Selje – Eid 2

7ar

18.00

Sara

Søn.23/8

5 div

Selje - Jølster

11ar

15.00

Rolf Lefdal
Tor. 27/8

J12

Selje – Eid 1

7 ar

18.00

Maj Britt
Tys. 25/8

J13/14

Selje - Sandane

7ar

19.00
Wilhelm

Ons. 2/9

G11

Selje - Svelgen

7ar

18.00

Mariell

Ons. 2/9

J 15/16

Selje - Hornindal

7ar

19.00

Anita


Tors. 3/9

G 15/16

Selje - Stryn

11ar

19.00

Kristoffer, Are/Maj Britt


Søn. 6/9

5 div.

Selje – Stryn 2

11ar

15.00

Andreas Sandal

Man. 7/9

G10

Selje - Stadlandet

5ar

18.00

Maj Britt


Man. 7/9

G 13/14

Selje – Sandane 1

9ar

19.00

Anita, Wilhelm/Kristoffer Rundereim


Ons. 9/9
G11


Selje-Stryn2


7ar

18.00 Andreas
Ons. 9/9

J 9/10
Selje – Stadlandet

5ar

18.00

Felicia


Tor. 10/9

G15/16

Selje - Jølster

11ar

18.30

Wilhelm, Maj Britt/Helge

Tor. 10.9

G12

Selje – Sandane 1

7ar

18.00

Helge


Fre. 11.9

J 13/14

Selje - Loen

7ar

19.00

Wilhelm
Man. 14.9

G 13/14

Selje – Sandane 2

9ar

19.00

Are, Andreas/Kristoffer

Tor. 17.9

J 12

Selje - Hornindal

7ar

18.00

Martine


Ons. 23.9

J9/10

Selje – Tmfk 1

5ar

18.00

Sara


Søn. 27.9

5 div.

Selje – Førde 3

11ar

15.00

Rune Haugland

Tors 1.10

G10

Selje - Bremanger

5ar

17.00

Felicia


Ons. 30.9

J 15/16

Selje - Stryn

7ar

19.00

Wilheim


Ons. 30.9

G11

Selje - Heia

7ar

18.00

Wilhelm


Tor 1.10

J 12

Selje – Sandane 2

7ar

18.00

Martine


Tor 1.10

G12

Selje - Tmfk

7ar

18.00

Sara


Tor 1.10

G15/16

Selje – Eid 2

11ar

19.00

Helge, Anita/Johannes


Man.12/10

G 13/14

Selje - Breimsbygda

9ar

19.00

Andreas, Anita/Wilhelm


Tor 15.10

G12

Selje – Stryn 2

7ar

18.00

Marius


Fre.16.10

J13/14

Selje - Eid

7ar

19.00

Matias


Tirs 20.10J12Selje-Flatraket7ar18.00Martine


Utsatt...

Ons.21.10G11

Selje - Eid

7ar

18.00

Marius


Ons 21.10


J15/16Selje-TMFK7ar19.00Maj Britt/Wilhelm


To 22.10

G15/16

Selje - Loen/Vikane

11ar

19.00

Helge/Marius


Tys.27.10 J13/14 Selje-Stadlandet
(flytta frå 30.10)
7ar 17.30 Andreas
Tor.29.10

G12

Selje – Stryn 1

7ar

18.00

Anita
KONTAKTPERSON FOR LAGA :


5 DIVISJON : JOHN HELGE ANDERSEN MOB: 91718136

GUTT 15/16 STEIN ROBERT OSDAL MOB: 41764312

GUTT 13/14 ANITA HODDEVIK MOB: 99704572

GUTT 12 INGE KVERNEVIK MOB: 95749585

GUTT 11 CECILIE S. HODDEVIK MOB: 41321150

GUTT 10 KINE MUHLEN MOB : 98867671

JENTE 15/16 TROND SÆTREN MOB: 41287207

JENTE 13/14 NINA REFVIK MOB: 47861892 / 94053606

JENTE 12 EVY ANN R. AARSETH MOB: 97142145

JENTE 9/10 MERETE V. OTNEIM MOB:41506137
DOMMARAR SESONGEN 2015

Aut. dommarar :

Maj Britt Aam Hamre 99 29 59 74

Wilhelm Nitter-Thorsen 901 23 836

Helge Hamre 95 20 30 93
Rekruttdommarar ( kan dømme 11-ar og 9-ar )

Jonas Beitveit 951 13 661

Kristoffer Aam Hamre 906 58 430

Sofie Hove 940 53 606

Andreas Hoddevik 482 25 425

Are Berstad 417 68 452

Anita O.Hoddevik 99704572
Klubbdommarar :

Johannes Osmundsvåg 978 94 907

Mariell Halsebakk 902 42 845

Erling Åbø 98638567

Marius Aam Hamre 90211586

Kristoffer Rundereim 48296668

Martine Nøstdal 94793701

Sara Refvik Hove 94059072

Felicia Nordpoll 95552284

Sigrun Røyset 95526599

Madeleine Gjengedal 90364696

Sebastian Grøttå 97402472

Matias Lesto Larsen 94033432
Dommaransvarlege :

Maj Britt Aam Hamre 99 29 59 74

Anne-Britt Drabløs Rekdal 95844684

Terminlister hausten 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 29. Jul 2015
Her er linkar til terminlister Selje IL seriekampar hausten 2015:
5. divisjon avdeling 2 - 6. divisjon avdeling 2

G 15/16 2. divisjon avdeling 3 haust - G 13/14 9ar 2. div avd 4 haust

G 12 avdeling 6 haust - G 11 avdeling 8 haust - G 10 avdeling 8

J 15/16 9/7ar avd 3 - J 13/14 7 ar avdeling 3

J 12 avdeling 7 haust - J 9/10 avdeling 7


Rehabilitering ballbingen

Postet av Selje IL - Fotball den 28. Jul 2015


Selje IL rehabiliterer ballbingen i løpet av dei neste vekene.
På mandag var det dugnad med beising av veggar innvendig og utvendig, og det vart gjort klart for fjerning av det gamle dekket. Går alt etter planen vert det nye dekket montert på mandag 10.august.


Kampoppsett Seljecup 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 29. Jun 2015

Det har vore stor påmelding til årets Seljecup 12.-14.juni, ca. 145 lag deltek. Kampoppsett og info. er lagt ut på: www.seljecup.no. Førebuingane til cupen pågår for fullt, dugnadslister er sendt ut, og det blir jobba for at alt skal vere på plass til neste helg.Seljecup 2015, ny kjempesuksess!

Postet av Selje IL - Fotball den 29. Jun 2015

Den 21.utgåva av Seljecup er vel i havn, og vi kan slå fast at det vart ein ny kjempesuksess. 145 lag med 1200 spelarar frå Bergen i sør til Molde i nord. Ca. 270 kampar vart spelt. I overkant av 600 overnattande nytta seg av cupens opplegg med overnatting, måltid m.m.

Vi er overvelda av all ros og gode tilbakemeldingar som Seljecup har fått i løpet av turneringa. Selje IL rettar ei stor takk til alle dei ca. 200 frivillege som har stått på i forkant og i løpet av helga. Kvar og ein har bidrege og gjort sitt til at også årets Seljecup har blitt så vellukka. Vel blåst og velkommen tilbake til neste år!

Klatreparken er klar!

Postet av Selje IL - Fotball den 29. Jun 2015

Laurdag føremiddag var firmaet Klatrejungel AS ferdig med monteringa av klatreparken. Like e
tter var barna i full aktivitet, til langt på kveld.... Klatreparken har ei unik plassering og tek seg flott ut. Det er berre å glede seg over eit nytt, flott anlegg i Selje Idrettspark. Selje IL har alt oppgradert området rundt klatreparken, men skal m.a. også lage til rasteplass på haugen ovanfor klatreparken.

Idar blir trenar for A-laget 2015

Postet av Selje IL - Fotball den 3. Mar 2015Gladmelding til alle Selje-supportarar: Det er no klart at Idar Taklo blir hovudtrenar for Selje sitt A-lag også denne sesongen. Med seg får han Runar Nøstdal og Trond Grøttå som medhjelparar, John Helge Andersen oppmann og Geir J. Årdal ass.oppmann.

Selje IL, Fotball er svært fornøgde med at trenarkabalen løyste seg til slutt.

Vi takkar spelande trenar Joachim Refvik m.fl. for å ha leia treningane frå nyttår og fram til no.

Vi ynskjer trenarar, støtteapparat og spelarar lukke til med sesongen!Årets FAIRPLAY-spelarar J9/10 og G9/10

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

For fyrste gong vart årets FairPlay-spelar kåra på G9/10 og J9/10. Trenarar/oppmenn hadde hatt ein vanskeleg jobb med å plukke ut ein vinnar blant fleire gode kandidatar. Begrunnelsen for kvar vinnar vart opplest ved utdelinga.

Vi gratulerer! Takk til alle laga for framifrå FairPlay-arbeid sesongen 2014.


Bildet: G9/10 Kevin Hoddevik, J9/10 Isabell Kvernevik.J13/14 vann på SparebankenVest-cup

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

I helga har SparebankenVest-cup blitt arrangert i Nordfjordhallen, med rekorddeltaking og over 160 lag. Selje hadde med 7 lag på cupen. Best av våre lag gjorde J13-14 det med seier i A-sluttspelet. Seljejentene starta med knepent 1-2 tap mot Åheim, men vann alle sine kampar deretter. I finalen vann jentene 3-0 mot Åheim, og gjekk til topps i småjenteklassen.


Glade Seljejenter.
Foto: StigHøynes,
www.haugenfotball.no

J14 vann og kvalifiserte seg til KM-sluttspel

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

J14 gjekk heilt til topps i KM-kvalifiseringa i dag. I finalen vann laget heile 5-0 mot Stryn2. Vi gratulerer med seier og plass i KM-sluttspelet!G16 vann og kvalifiserte seg til KM-sluttspel

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

Også Selje sitt G16 lag vann KM-kvalifiseringa. I finalen vann laget 2-0 mot TMFK1 etter straffekonk. Vi gratulerer med seier og plass i KM-sluttspelet.
Årets FAIRPLAY-lag 2014

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

På J11 var det ei umogeleg oppgåve å skulle plukke ut ein spelar, for alle fortente prisen like mykje meinte trenarar/oppmenn. Heile laget vart like godt kåra til Årets FairPlay-lag! Laget har tapt alle sine kampar denne sesongen, men alltid vore like blide med godt humør. Alle har vore positive mot medspelarar, motspelarar og vaksne og vist flotte haldningar. Laget har blitt lagt merke til av motstandarlag, som har skrytt av jentene for si gode innstilling og humør.

Vi gratulerer J11-laget med ein velfortent pris.Bildet J11: Marita Bortne, Elisabeth Aarsheim, June Haugen, Inger Kvamme, Sofie Arnes, Anette Bakkebø, Matilda Nøstdal.
Årets FAIRPLAY-spelarar aldersf.lag

Postet av Selje IL - Fotball den 15. Feb 2015

På årsfesten for 2014 fekk årets FairPlay-spelarar statuett.

På laga var det fleire gode kandidatar, men ein vinnar skulle veljast. Ved utdelinga vart begrunnelsen for kvifor spelaren fekk prisen opplest. Alle vinnarane har utmerka seg på sine lag m.o.t. FairPlay og gode haldningar. Vi gratulerer alle vinnarane! Takk til alle laga for framifrå FairPlay-arbeid sesongen 2014.Bildet: J15/16 Madelene Hammerseth, G13/14 Kenneth Rye, G15/16 Håvard Berge, J13/14 Felicia Nordpoll, G11/12 Robin Ervik.
Senior: FairPlay haldningskontrakt

Postet av Selje IL - Fotball den 14. Feb 2015

FairPlay haldningskontrakt Selje IL

Senior lag, sjå link under.....

2024 SENIOR, FairPlay, haldnings-kontrakt.docx


Barn/ungdom: FairPlay-haldningskontrakt

Postet av Selje IL - Fotball den 14. Feb 2015

FairPlay haldningskontrakt Selje IL

Aldersfastlagde klasser seriespel frå 11år, sjå link under.....

2024 BARN-UNGDOM, PDF FairPlay Haldningskontrakt.docx