28.03: Treningskamp Selje-Åram/Vankam, 2-3

Postet av Selje IL - Fotball den 28. Mar 2013

Selje møtte Åram/Vankam onsdag kveld på heimebane. Kampen enda 2-3, etter at bortelaget leia 3-0 ved pause. Meir om kampen, les under....

Vi leverte ingen god 1.omgang, seier Seljetrenar Idar Taklo. Vi var passive i det defensive arbeidet og offensivt var vi ufarlege. I pausen la vi om til 4-4-2 og framstod som eit heilt anna lag. Passiviteten var bytta ut med entusiasme og aggresivitet. Mot god motstand var vi det beste laget i 2.omgang og reduserte to gonger. Idar Taklo framhevar guttespelarane, og set mange plussar bak jobben dei la ned i dagens kamp. Kampen gav oss nokre svar og vi er nøgde, seier Taklo.

12min    0-1    

25min    0-2

26min    0-3

65min    1-3    Joachim Refvik

79min    2-3    Jon Anders Gulbransen


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.