03.08: Dale - Selje i morgon kl.19.00

Postet av Selje IL - Fotball den 3. Aug 2006

I morgon er det klart for ein tøff kamp for Selje. Vi møter Dale på Dingemoen Stadion.

Sjå les hele saken for meir tekst og info, pluss bilder frå forrige helgs oppgjer mot Fjøra.

Dette er som alle andre kamper selfølgelig ein veldig viktig kamp. "Ein 6poenger kamp"

Forrige møte med Dale i vår vann vi 3 - 2 i Selje Idrettspark, men det var då. No er det altså ein ny kamp og her får ein ingen ting gratis. Det får heller ikkje Dale med oss, vi skal kjempe med nebb og klør og håpar å få ein etterlengta 3poenger, ettersom vi var uheldige og tapte 2poeng på overtid forrige helg mot Fjøra.

Dale ser ut som dei har forbredt seg godt til haustsesongen i sommar, og har blant anna vert på treningsleir i det danske land. Forrige helg vart det tap 7 - 1 på Refvikja mot TMFK.

Sjølv føler vi at vi har fått utnytta denne veka maksimalt. Gode treningar, med høg intensitet og stor entusiasme. Vi er på gang og håpar å få ut alt i morgon.

Vi manglar ein del spelarar til morgon dagens kamp, den yngste garde Kenneth H, Endre Kupen, Martin Hove og Ole Andreas Solheim er på Norway Cup. I tillegg er Kai Arne Otneim på ferie i sydlegare strøk. I tillegg har no i kveld Peter Bergesen gidd beskjed om at han har fått konstatert betenelse i hælen og er også dermed uaktuell til i morgon.

Spelerane som tek turen til Dale i morgon er:

Odd Helge Losnegård, Tom-Øyvind Solheim, Espen Nøstdal, Anders Eltvik, Gaute Otnes, Kristoffer Hove, Kenneth Pedersen, Trond Hamre, Karl Erik Årsheim, Arne Refsnes, Jan Runar Trandal, Jon Aage Riksfjord, Frode Nøstdal.

Sjølv om det er langt til Dale, håper vi at nokon kjem til å ta turen inn for å følgje oss. Dette verdsetter vi høgt, og gjer oss ekstra entusiasme.

HEIA SELJE!

BILDEGALLERI MOT FJØRA


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.