31.07: Selje utklassa Klemetsrud

Postet av Selje IL - Fotball den 31. Jul 2006

I kveld var det duka for ny kamp for Selje/Stadlandet i Norway Cup.

 

Kampen blei spelt på Ekebergsletta.

Kvar hen sigeren ville gå var det aldri nokon tvil om. Selje/Stadlandet domminerte stort og burde ha med litt større effektivitet set inn mange fleire mål. Når dommaren satte sluttsignalet sto det heile 5-0 til Selje/Stadlandet.

Målskorar for Selje var:

1-0: Martin Hove, 2-0 Endre Kupen, 3-0 Runar Aarsheim, 4-0 Kenneth Honningsvåg(straffe), 5-0 Ole Johnny Støverstein.

Eit stort skår i gleden var at Anders Rekdal pådrog seg ein kraftig hjernerystelse i ein duell. Og ligger i kveld inne på observasjon på Ullevål Sjukehus, og skal seinare i kveld på seteundersøkelse.

VI kryssar fingrane og håpar alt går bra med Anders, og ønskjer han god bedring. Vi vil komme tilbake med meir om dette i løpet av morgondagen.

Neste kamp er i morgon kl.17.00 på Voldsløkka mot Nord. Men før det ventar noko stort for guttespelerane. Anne Britt Rekdal har hatt kontakt med Kjetil Rekdal og i morgon skal spelerane på Vålerenga trening på Valle Hovin og møte alle spelerane i VIF. Ein skikkelig godbit.

Med siger vil Selje vere vidare til A-sluttspel, medan dei med tap vil mest sannsynlegvis gå vidare til B-sluttspelet, sidan Klemetsrud sannsynlegvis er ute av turneringa.

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.